ЕНЕРГО-ПРО Енергийни услуги остава на разположение на своите клиенти

Публикувано на 16.03.2020

ЕНЕРГО-ПРО Енергийни услуги остава на разположение на своите клиенти

В този труден в глобален аспект период като отговорен доставчик на електрическа енергия ЕНЕРГО-ПРО Енергийни услуги уверява своите клиенти, че сме взели всички необходими мерки да продължим качественото им обслужване.

Във връзка с обявеното от Народното събрание извънредно положение на територията на Република България и препоръките на Министерството на здравеопазването и Национален оперативен щаб за ограничаване на риска от разпространение на коронавируса Covid-19, ЕНЕРГО-ПРО Енергийни услуги призовава всички свои клиенти и партньори да използват комуникация по телефон, електронна поща и други онлайн възможности за дистанционно обслужване.

На разположение на клиентите по всякакви въпроси, касаещи свободния пазар на електроенергия, остават нашите мениджъри Продажби, с които може да се контактува по телефон и имейл. Активен е и имейл market@energo-pro.bg. Отворена е и телефонната линия * 6161, на която клиентите могат да се свържат с оператор всеки ден от 9:00 до 13:00 часа, а в останалото време да оставят гласови съобщения. За въпроси, свързани с нашите продукти и услуги по програма „Енергийна ефективност“, може да използвате имейл адрес ee@energo-pro.bg.

Още новини