Изтеглен е първият печеливш в играта на ЕНЕРГО-ПРО Енергийни услуги “5 години Купи Ток – сподели и спечели!“

Публикувано на 01.03.2021

Изтеглен е първият печеливш в играта на ЕНЕРГО-ПРО Енергийни услуги “5 години Купи Ток – сподели и спечели!“

На 26 февруари, петък, в административната сграда на ЕНЕРГО-ПРО в град Варна, в присъствието на нотариус беше изтеглен първият късметлия, участвал в играта „5 години Купи Ток – сподели и спечели!“. Тя стартира на 26 януари, а повод за организирането ѝ беше 5-годишнината на първата онлайн платформа за сключване на договор за доставка на електрическа енергия през Интернет – www.kupitok.bg. Ще бъдат раздадени общо 14 награди – енергийно ефективни продукти и голяма награда – електрическа тротинетка.

Участието в играта на ЕНЕРГО-ПРО Енергийни услуги не е обвързано с покупка. В нея може да се включи всяко пълнолетно лице като попълни кратка анкета, свързана с обслужването на свободния пазар на електроенергия в България. В първия етап на играта, продължил от 26 януари до 25 февруари включително, повече от 1400 участници от цялата страна са дали своите отговори на въпросите в анкетата на адрес: https://portal.eproes.bg/index.php?page=5years. Над 90% от тях споделят, че за тях от водещо значение при избора на доставчик на електроенергия е той да предлага качествено обслужване и да е с утвърден опит на енергийния пазар у нас.

Играта „5 години Купи Ток – сподели и спечели!“ ще продължи до 25 юли включително. Награди ще се раздават всеки месец, като потребители, които не са изтеглени за печеливши, автоматично ще участват във всяко следващо теглене. На 26 юли ще бъде изтеглена голямата награда – електрическа тротинетка Xiaomi.

Имената на печелившите участници се публикуват на: https://portal.eproes.bg/index.php?page=pages&num=30.  

Общите условия на играта са достъпни на: https://portal.eproes.bg/files/files/ENERGO-PRO_TermsAndConditions_5years_KupiTok.pdf.

Още новини