Още трима късметлии бяха изтеглени в играта на ЕНЕРГО-ПРО Енергийни услуги „5 години Купи Ток – сподели и спечели“

Публикувано на 26.03.2021

Още трима късметлии бяха изтеглени в играта на ЕНЕРГО-ПРО Енергийни услуги „5 години Купи Ток – сподели и спечели“

На 26 март в присъствието на нотариус се проведе второто теглене на печеливши участници в играта, организирана по повод 5 годишнината на първата онлайн платформа за сключване на договор за доставка на електрическа енергия през Интернет – www.kupitok.bg. На случаен принцип през електронна платформа бяха избрани трима участници, които ще спечелят енергийно ефективен осветителен комплект на Philips.

В рамките на два месеца от началото на играта, до 25.03.2021 г. включително, близо 2000 потребители са отговорили на трите въпроса в анкетата на адрес: https://portal.eproes.bg/index.php?page=5years, с което са се регистрирали за участие в играта. Възможност да се включи в надпреварата за енергийно ефективни награди, както и за голямата награда – електрическа тротинетка, има всяко пълнолетно лице независимо в коя част на страната се намира. През следващите месеци предстоят още 4 тегления на печеливши, като в последното, на 26 юли, ще бъде определен и големият победител. Всички регистрирани участници от началото на играта, които не са били изтеглени, автоматично участват във всяко следващо теглене.

Печелившите участници са публикувани на адрес: https://portal.eproes.bg/index.php?page=pages&num=30, а представител на компанията ще се свърже с тях, за да уточни начина на получаване на наградата. Пълните условия за включване в игра „5 години Купи Ток – сподели и спечели!“ са достъпни на https://portal.eproes.bg/files/files/ENERGO-PRO_TermsAndConditions_5years_KupiTok.pdf.

Още новини